Seksklimaat | Schuur

2122 januari 2022

Theater – Maria Goos, Michiel de Jong, Sieger Sloot

Seksklimaat

Als jij met twee van je beste vrienden honderd keer zou ontbijten, wat worden dan terugkerende onderwerpen? Waarvan gaan jullie met de servetten wapperen? Waarvan gaan jullie op tafel slaan? Waarvan worden jullie stil?

In verband met ziekte kan Seksklimaat voorjaar 2022 helaas niet doorgaan.
Aangezien de drie makers - Maria Goos, Michiel de Jong en Sieger Sloot - de voorstelling gezamenlijk ontwikkelen, is ervoor gekozen om de productie te verplaatsen naar seizoen 2022-2023. Meer informatie volgt tezijnertijd.

Wij hadden het over de klimaatcrisis, over ons seksleven, over menselijk gedrag. We zijn na 100 keer samen ontbijten nog steeds vrienden, al escaleerde het bij ons af en toe gevaarlijk. Nieuwsgierige vragen werden opeens niet meer beantwoord, grappen werden verwijten, maar we vroegen door tot het ongemakkelijk werd; en daarna stelden we ook die laatste, confronterende vragen. Met verhitte blikken tegenover elkaar. ‘Zit je mij nou de maat te nemen?’

In Seksklimaat delen wij onze ontdekkingen met je. Zelfs de link tussen de klimaatcrisis en ons seksleven. Die is er. Wellicht ook voor jou. Het duurde even, maar het openbaarde zich.”

  • Tekst, idee, spel Maria Goos, Michiel de Jong, Sieger Sloot
  • Regie Maria Goos
  • Eindregie Aat Ceelen
  • Decor en fotobeeld Robin Vogel

Speeldata

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.

Meer zoals dit