Cirque Mania | Schuur

1115 mei 2022

Cirque Mania

De Schuur presenteert Cirque Mania, met acrobatiek, een paaldans-act en drag aan de trapezes. Een festival vol Nieuw Circus.

WEB Panama Pictures The Future is not what it used to be 5 Rob Hogeslag
Lores Sofie Kramer A Pole Tragedy staand Foto Casper Koster s RGB

Hooggeëerd publiek! Nieuw Circus verovert nu ook in de Schuur haar plek. Laat je verwonderen door een paaldans-act gebaseerd op een Griekse tragedie, live muziek, dans en acrobatiek, een humo­ris­ti­sche dragshow aan de trapezes en een fami­lie­voor­stel­ling waar de zwaar­te­kracht getart wordt. 

De eerste Haarlemse editie van dit festival voor hedendaags circus­the­ater vindt plaats van woensdag 11 mei tot en met zondag 15 mei in de Schuur. Tijdens Cirque Mania maak je kennis met een staalkaart aan spannende en innovatieve voorstellingen. 

Cirque Mania is een idee van Korzo, waar het festival al zes jaar plaatsvindt. Wij bundelen nu onze krachten met dit Haagse theater en makershuis om circus­the­ater in Haarlem en de rest van Nederland (nog) meer bekendheid te geven. Om dit te doen hebben we een geweldig veelzijdig programma samen­ge­steld met makers die voor de eerste keer in ons theater te zien zijn en oude bekenden. Het programma is heel divers en voor iedereen is er wel een discipline binnen het circus­the­ater te vinden. 

Als afsluiter van het festival hebben we een speciale editie van onze dansavond Door­ge­draaid op vrijdag 13 mei: DJ Randy Diaz draait eclectische urban platen waar je de hele nacht wel op kan dansen. Kom op je handen staan of hang aan de lampen in ons Schuurcafé!

  • Trough the Grapevine Alexander van Tournout Bart Grietens 3
  • WEB Panama Pictures The Future is not what it used to be Rob Hogeslag
  • Korzo Annavan Kooij 2293
  • Festival Circolo Tea Time Companie A Matter Of Time 23102021 Jostijn Ligtvoet Fotografie 3061

Programma

Vr 13 mei

Doorgedraaid
22:00 DJ
Eclectic & urban