Techniek

Alle technische informatie en tekeningen vind je ook als download onderaan deze pagina.

Detailed technical information and drawings can also be found as downloadable files at the bottom of this page.

Contact: techniek@schuur.nl | +31 (0)23 5173900

Benedenzaal
Bovenzaal

Route­be­schrij­ving

LET OP, MILIEUZONE!

De binnenstad van Haarlem is een milieuzone. Vrachtauto’s en bussen dienen te voldoen aan Emis­sie­klasse 6 of beter. Een tijdelijke ontheffing kan worden aangevraagd via deze link.

De Schuur bevindt zich in een voet­gan­gers­ge­bied dat vanaf 11.00u wordt afgesloten. De ingang van het voet­gan­gers­ge­bied is naast parkeer­ga­rage de Appelaar. Adres voor navi­ga­tie­sys­teem: Spaarne 32, Haarlem. Vanwege eenrich­tings­ver­keer en een lage spoorbrug is het verstandig om onze route­be­schij­ving precies te volgen, hierin staat ook het tele­foon­nummer voor toegang tot het voetgangersgebied. 

Klik hier voor de route­be­schrij­ving

Please click here for directions

Wij hebben geen parkeerplek voor perso­nen­au­to’s. Perso­nen­au­to’s kunnen worden geparkeerd in parkeer­ga­rage de Appelaar.

Benedenzaal

De Benedenzaal is een vlakke vloer zaal met een inschuif­bare tribune met 266 tot 282 stoelen. Zichtlijnen en verstaan­baar­heid zijn vanaf alle stoelen uitstekend. De toneelvloer is ca. 14.00 x 14.00 mtr met een hoogte van 6.50 mtr onder de bruggen. De wanden zijn van donkergrijs beton, met houten deuren van 2.00 x 3.60 mtr. Rondom de zaal is een omloop van ca. 1.85 mtr breed. Zowel de binnenmuren als de wanden van de omloop kunnen afgestopt worden met zwart doek.

BENEDENZAAL TECHNISCHE INFORMATIE

BENEDENZAAL TECHNICAL SPECIFICATIONS

BENEDENZAAL PDF

BENEDENZAAL DWG

Bovenzaal

De Bovenzaal is een vlakke vloer zaal met een inschuif­bare tribune met 130 stoelen. Zichtlijnen en verstaan­baar­heid zijn vanaf alle stoelen uitstekend. De toneelvloer is ca. 9.00 x 9.00 mtr met een hoogte van 4.60 mtr onder de bruggen. De wanden zijn van rabatt, kleur khaki-grijs. Rondom de zaal is een omloop. Zowel de binnenmuren als de wanden van de omloop kunnen afgestopt worden met zwart doek.

BOVENZAAL TECHNISCHE INFORMATIE

BOVENZAAL TECHNICAL SPECIFICATIONS

BOVENZAAL PDF

BOVENZAAL DWG

Schuur Café

Het Schuur Podium bevindt zich in ons film- en theatercafé en is altijd vrij toegan­ke­lijk voor alle bezoekers. Het podium is ingericht op een DJ-avond (maximale geluidsdruk is begrensd), een presentatie met maximaal 4 microfoons, of een akoestische muzikale performance. Het geluids­sys­teem kan worden gezien als een zangset”. Er zijn een aantal vaste licht­standen gepro­gram­meerd en indien wenselijk kan er op de grijze achterwand of projec­tie­scherm worden geprojecteerd.

SCHUUR CAFE TECHNISCHE INFORMATIE

SCHUUR CAFE