30 apr1 mei 2024

Jeugddans – 155 (eenvijfvijf) / Maas theater en dans

STUNTKONT6+

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper nog hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen al kinderen. Dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot.

Over de voorstelling STUNTKONT

Je kan niet blijven lachen om poep- en plasgrappen, dingen zomaar kapot maken, doelloos rondhangen en niks doen. Toch? Er moeten huizen gekocht worden en belastingen betaald. Knieschijven gaan kapot, haar valt uit en polsen breken. Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. In deze flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

Theater voor jongeren, volwassenen én jeugd

155 maakt al jaren voorstellingen voor jongeren en volwassen. STUNTKONT is hun eerste jeugdproductie. 155 vond het hoog tijd om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. De jongens zijn zo infantiel dat zelfs 6-jarigen zoiets hebben van: 'djeez, zij zijn echt kinderachtig'. In een flauwe show vechten ze tegen het opgroeien en lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

Naar de voorstelling als volwassene, zonder kinderen? We raden je aan om naar de avondvoorstelling van dinsdag 30 april te komen.

  • Door en met Erik Bos, Thomas Bos, René Geerlings, Thomas van Kalmthout, Rein Luuring
  • Scenografie Esmee Thomassen
  • Lichtontwerp Yuri Schreuders
  • Technische productie Peter Raaijmakers
  • Website Maas theater en dans
Een man die compleet onder een bruine substantie zit
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Di 30 apr

19:30

Wo 1 mei

15:00