Educatie | Schuur

Educatie

Als Schuur willen we graag een plek zijn waar kinderen en jongeren zich welkom voelen. Van een culturele dag of rondleiding tot een theater- of film­work­shop, van een inspirerend nagesprek tot een mooie dans­voor­stel­ling of de nieuwste films: wees welkom!

Foto voor educatiepagina 2
Foto voor educatiepagina 1

Kom langs!

We staan open voor nieuwe ideeën en projecten en kijken graag samen hoe we jouw leerlingen het beste kunnen bieden. 

Mail of bel ons dus gerust: educatie@​toneelschuur.​nl of: 023 – 5173900. Wij kijken uit naar jullie komst!

Bekijk de brochure

Inspiratie nodig voor je CKV of dramalessen? Op zoek naar ideeën om Engels of Geschie­denis te verrijken? Laat je verrassen door ons aanbod voor jongeren. Bekijk de brochure onderaan de pagina!

 • Shoot your Shot #

  Shoot Your Shot # is al bijna twee decennia dé film­com­pe­titie voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar uit Haarlem en omgeving.

 • Schuurjongeren

  De Schuur­jon­geren zijn een groep enthou­si­aste, creatieve jongeren die actief betrokken zijn bij de organisatie en uitvoering van verschil­lende projecten, en het creëren van awareness bij hun leeftijdgenoten.

 • Starring #

  De jaarlijkse jonge­ren­pro­ductie van Toneel­schuur Producties. Haarlemse jongeren, soms met, soms zonder spel­er­va­ring, kunnen door Starring # aan den lijve ondervinden hoe een thea­ter­voor­stel­ling tot stand komt.

 • Starring 1
 • Starring 2
Filmhub NH 1
Filmhub NH 2

Filmhub Noord-Holland

Wil je het roer omgooien en een groep 8 eindfilm gaan maken? Je leerlingen een profiel­werk­stuk laten presenteren door film? Met film laag­ge­let­terd­heid op school aanpakken? Een leerlijn Docu­men­taire Maken inzetten voor je VMBO leerlingen? Kortom: aan de slag met filmeducatie?