29 apr7 mei 2023

Meivakantie

Deze meivakantie ga je naar de leukste voor­stel­lingen en films in de Schuur. We hebben een programma vol muziek­the­ater, grappige anima­tie­films, een heuse disco en nog veel meer acti­vi­teiten voor kinderen van jong en oud. Ook kun je de hele vakantie lang lekker knutselen, tekenen en kleuren aan onze doetafel in het Schuurcafé. Bekijk hier ons gehele programma en laat de meivakantie maar beginnen! 

WATVRE 3 2
Superkat Maurice st 5 jpg sd high

Programma

Zo 28 apr

Disco!
16:00 DJ
De leukste kinderdisco van Haarlem
  • FIL Lammetje RGB 1920 x 1080
  • Otti scenefoto 5
  • Superkat Maurice st 4 jpg sd low
  • Press YVDE5688 nw

Nog meer acti­vi­teiten tijdens de meivakantie!

Voor sommige voor­stel­lingen vindt een gratis activiteit in de foyer plaats.

Donnie Druif Dobbelspel

Voorafgaand aan de voor­stel­ling Wat vreet er aan Donnie Druif? kan iedereen mee doen aan het Donnie Druif Dobbelspel. Je speelt met de personages uit de voor­stel­ling, maakt iedereen even veel kans om te winnen? 

Ga op avontuur in de Zolderzoektocht

Geen oog dicht is een dromerig sprookje waarin maquettes, poppen­the­ater, muziek en film samen­smelten. Naast het bezoeken van de voor­stel­ling ga je zelf op een spannend avontuur in de Zolder­zoek­tocht en ontdek je de wereld zoals Maia die ziet. Je kunt je stiekem verstoppen onder een veilige tafel en zelf een mooi schaduwspel maken. Of laat je betoveren door spannende beelden, terwijl je wegkruipt in heerlijke warme kussens. Een ontdek­kings­tocht voor iedereen die wel of niet durft, maar wel lekker nieuws­gierig is.

Geef deze meivakantie een toegift

want de schuur is voor alle kinderen

Geef deze meivakantie een toegift

Dankzij onze toegift-actie en een samen­wer­king met maat­schap­pe­lijke partners verwelkomen we tijdens de meivakantie kinderen voor wie een bezoek aan het theater niet vanzelf­spre­kend is. Help jij ons om nog meer kinderen te trakteren op een uitje?