Geef een toegift

Help jij ons zoveel mogelijk kinderen te verwelkomen in de Schuur? Doneer ook!

Foto Toegift
Kinderen staan in de Schuur en luisteren naar vrouw

Help mee zoveel mogelijk kinderen in de Schuur te verwelkomen

Alle kinderen zijn welkom in de Schuur! Helaas is een bezoek aan het theater niet voor alle kinderen even vanzelf­spre­kend. Daarom werken wij samen met maat­schap­pe­lijke partners in Haarlem om alle kinderen de kans te geven om te genieten van alles wat het theater te bieden heeft! Help jij ook mee om nog meer kinderen in de Schuur te kunnen verwelkomen?

Wij hebben al meer dan 4000 donaties ontvangen. Daar kunnen wij al heel veel kinderen een theater- of film­voor­stel­ling van geven. De jonge gasten ontvangen wij bij toneel en film tijdens de school­va­kan­ties. Help je ons ook mee om de kinderen op een uitje te trakteren? 

Je bijdrage is van harte welkom via deze link. Je kiest zelf het bedrag dat je doneert. Doneren kan al vanaf 1 euro en kan ook op het moment dat je een ticket voor een voor­stel­ling bestelt.

Doneer ook!

Geef een toegift

Doneer nu

Geef een toegift

Help jij ook mee om nog meer kinderen in de Schuur te kunnen verwelkomen?

Enthou­si­aste reacties van Toegift-bezoekers

De afgelopen tijd hebben veel kinderen onze films en voor­stel­lingen bezocht met dank aan jullie donaties! Wij hebben een aantal enthou­si­aste reacties verzameld.

  • “Wij vonden de voorstelling was erg leuk, grappig en mooi! De schuur is een mooi en schoon gebouw, alles is goed geregeld, leuk/mooi ingericht café. De sfeer is goed en het personeel is vriendelijk.”

  • “We vonden het een hele leuke film en ontzettend leuk om even met zijn tweetjes hiernaartoe te kunnen gaan. Echt een hele leuke ochtend hebben we gehad. Ik was nog nooit in de Schuur geweest, ben hier erg te spreken over! Top plek!”

  • “Het was echt zo ontzettend leuk! Mijn dochter wilde nog wel een keer. En dit was de tweede keer in haar leven dat ze naar de film ging. Ze heeft autisme en is normaal gesproken snel bang maar deze film was echt heel leuk voor haar! Vooral leuk dat alle kinderen in de zaal zo hardop mee leefde waardoor het niet opviel dat mijn dochter ook luid was:)”

  • “Wij vonden de voorstelling erg leuk...genoten. Wij hopen in de toekomst vaker te mogen komen via de speelgoedbank. Dank jullie wel.”