30 apr1 mei 2024

Meivakantie

Jeugdtheater – Casier & Dies

WAS2+

Casier & Dies maken poëtische peuter- en kleutervoorstellingen (van 2 tot 5 jaar) boordevol fantasie. Het duo ging jarenlang het land door met het succesvolle Moes, dat de Zilveren Krekel 2017 won: “Een lust voor oog, oor, neus en verbeelding” (Juryrapport VSCD).

Over de jeugdvoorstelling WAS

Ook WAS zit vol verbeelding en gaat over de schoonheid en het spel in het alledaagse. Zoals bijvoorbeeld de was. Per week doen we die in Nederland gemiddeld 3,6 keer. Er was was. Er is was. Er zal altijd was zijn. Arme papa’s en mama’s. Of is het maar net hoe je het bekijkt? Voor kinderen zitten de was, de wasmand en de wasmachine namelijk vol leven!

Casier & Dies brengt een woordeloze voorstelling. De kinderen kunnen na afloop spelen in de theaterspeeltuin vol wasmachines, wasmanden, droogrekken en natuurlijk wasgoed.

  • Concept, Spel Dieske Krijnders
  • Regie, Decor Karel Casier
  • Techniek Mark Verhoef
  • Website Casier & Dies
  • Een kind zit verscholen in een houten kist met een ronde opening
  • Een meisje een aandachtig aan het strijken
  • Een meisje knuffelt het beddengoed uit een volle wasmand
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.