zo 28 april 2024

Jeugdtheater – Het Laagland

Help, Heli­kop­ter­ou­ders!8+

Heb jij van die ouders die niets aan het toeval overlaten? Die als helikopters boven je hangen, klaar om elk mogelijk gevaar goedbedoeld uit de weg te ruimen? Of word jij juist met twee verschillende sokken naar school gestuurd? Help, Helikopterouders! is actueel en hilarisch herkenbaar voor alle kinderen en ouders, of dat nu Curlingvaders, Tiger Moms, Pizzapapa’s of Loedermoeders zijn.

Over de jeugdtheatervoorstelling Help, Helikopterouders!

Op weg naar school zijn alle ouders op elkaar gebotst. Het schoolplein bleek zó glad geveegd door een Curlingvader, dat ze in hun noodlanding een Loedermoeder en een Pizzapapa meesleurden en zijn doorgegleden tot in de Schuur en daar tot stilstand kwamen. Zoiets is hen nog nooit overkomen! Een coördinatiefout? Of toch iets té zwaar bepakt met ALLES wat nodig is om hun kinderen beschermd en succesvol te laten opgroeien?

In Help, Helikopterouders! kruipen vijf acteurs afwisselend in de huid van ouders en kinderen. Ze zetten de boel flink op z’n kop om samen met het publiek te oefenen met opvoeden en opgevoed worden.

  • Regie, Concept Inez Derksen
  • Spel, Tekst Kiki van Aubel, Evrim Akyigit, Aafke Buringh, Anton de Bies & Gürkan Küçüksentürk
  • Website Het Laagland
Een kind dat onder een blauwe paraplu schuilt
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Speeldata

Zo 28 apr

15:00