zo 28 augustus 2022

Familie Zomer Zondagen

Muziektheater – De Toren van Geluid

Superjuffie5+

De Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren van Geluid zijn Superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan.

Dit is juf Josje.
Een heel gewone juf.
Maar kunnen jullie een geheim bewaren? Nee? Stop dan met lezen!
Ja? Luister dan goed!
Josje is namelijk een heel bijzondere juf. Ze is Superjuffie!

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin... Komt Superjuffies hulp op tijd?

  • Spel Rose-Anne van Elswijk, Laura Burgmans of Jennifer van Brenk, Norman van Huut of Mark Willekens
  • Regie Benno Hoogveld
  • Muziek Jan & Keez Groenteman
  • Poppen Mieke van der Hulst
  • Decorontwerp Kathelijne Monnens
  • De Toren van Geluid Superjuffie Behind The Still Photography 4 1024x683
  • De Toren van Geluid Superjuffie Behind The Still Photography 2 1024x683

Over het gezelschap

Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid inter­ac­tieve muziek­the­a­ter­voor­stel­lingen voor peuters, kleuters en ouder(s). Via toegan­ke­lijke voor­stel­lingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de thea­ter­groep kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Eerder maakte het gezelschap voor­stel­lingen rondom o.a. Agent en Boef’, Pim & Pom’ en Ssst! De tijger slaapt’ (Uitverkocht Award, de Harmonie).

Open­lucht­the­ater Caprera

Deze voor­stel­ling vindt plaats in Caprera, het open­lucht­the­ater van Bloemendaal. Hier kun je deze zomer op verschil­lende zondagen genieten van de beste jeugdvoorstellingen.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.