Openingsweekend

Theater

Open Podium Theater en Dans

Tijdens Open Podium Haarlem op zaterdag 10 september geeft de Schuur lokale makers en kunstbeoefenaars de ruimte om hun talenten te tonen! Nieuw dit jaar bij de Schuur is de Open maaksessie voor theater en dans met landelijke en lokale theatermakers en choreografen.

Geïnteresseerde in dans en theater konden zich tot 1 juli opgeven voor een maaksessie met Yanaika Holle (Conny Janssen Danst), Abdel Daoudi (Toneelschuur Producties), Linde van Tienen (Theaterwerkplaats) en Haya Maëla (Danshuis Haarlem) met afsluitend een presentatie voor publiek. Deze gezamenlijke maaksessie begint ochtend vanaf 9:00 uur aan de hand van het thema 'verlangen'. Om 15:00 uur is het presentatie moment in de grote zaal van de Schuur. Entree is gratis, vrije inloop.

Open Podium Haarlem

Na een succesvolle eerste editie in 2021 slaan Stadsschouwburg Haarlem, de Schuur, Philharmonie Haarlem en Patronaat op zaterdag 10 september opnieuw de handen ineen met curatoren, programmeurs én talent uit de stad en regio voor Open Podium Haarlem 2022! Tijdens de feestelijke aftrap van het cultureel seizoen ontdekken bezoekers in de vier grote Haarlemse podia onontdekt talent, opkomende kunstenaars en speciaal gecureerd programma uit eigen voor- en achtertuin in een divers en rijk programma.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.