2122 februari 2025

Muziektheater – Club Classique i.s.m Nhung Dam

Laat­bloeiers

Drie zelfverklaarde laatbloeiers brengen een ode aan het leven. Te laat voor alles en vaak ook nog ietwat onhandig. Dan de schaamte voorbij en terug naar de oorsprong.

Over muziektheatervoorstelling Laatbloeiers

We rennen door het leven, de duivel zit ons op de hielen. We kijken zelden om. We jagen successen na, denken dat ons leven ervan af hangt. Maar zijn deze doelen niet de maatstaf van een ander? Van die krankzinnig snel draaiende maatschappij? Het moet altijd beter. Vooral snel weer door. En als je wel een keer omkijkt, dan zie je dat je ‘de boot hebt gemist’. Maar is dat wel zo? Wat als de boot missen eigenlijk het beste is dat je kon overkomen?

In een virtuoos programma vol herkenbare flaters en onverwachte wendingen, lopen muziek en tekst naadloos in elkaar over. We omarmen onze oorsprong en geven de westerse muziek ook een Aziatische slag mee. Een heerlijke viering van het niet weten, het buitenbeentje zijn, het ongemakkelijke… Het is nooit te laat om te bloeien, bloei met ons mee!

  • Spel, tekst en zang Nhung Dam
  • Spel en viool Myrthe Helder
  • Spel en cello Leonard Besseling
  • Tekst en regie Koos Terpstra
  • Duur +- 90 minuten
  • Website Club Classique

Over Nhung Dam

Nhung Dam is een meester in verhalen vertellen, ze weet werelden te scheppen, legt er een vergroot­glas op, virtuoos, vol zelfspot en ontroering. Bekend van tv-series o.a. Dertigers en KLEM en het theaterstuk De Bana­nen­ge­ne­ratie.

Over Club Classique

Club Classique kom je overal tegen: in het theater, om de hoek in het café, thuis op de buis of zomaar in het wild op een weiland. Een voor­stel­ling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen.

Meer theater

Theaterprogramma

Meer theater

Benieuwd welke thea­ter­voor­stel­lingen nog meer in de Schuur te zien zijn?

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Vr 21 feb

20:00

Za 22 feb

20:00