Hier zit niemand op te wachten | Schuur

12 april 2023

Theater – BonteHond / Orkater

Hier zit niemand op te wachten

Een doelloos bestaan kan echt niet meer. We zijn omringd door successen en alles ligt langs een meetlat. We willen meer, maar meer is nooit voldoende. Het moet sneller, maar het is nooit snel genoeg. Juíst daarom maken Orkater en BonteHond deze voorstelling.

Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag?

Vanuit een vurig geloof dat het doel alles verziekt – het heiligt zelfs geen middelen – proberen ze voor één keer níet zoveel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk te maken.

Hier zit niemand op te wachten is een lofzang op bewegen zonder richting en breekt een lans voor het vinden van dat wat je niet zoekt.

Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs samen met vier fysieke spelers een montagevoorstelling vol energie, toevalligheden en muziek. Een voorstelling waar je nou net niet op zat te wachten. Of juist wel?

  • Concept, regie Judith Faas
  • Tekst, spel, muziek More Dogs (Viktor De Greef, Gode Kempen, Julien Neirynck, Elias Vandenbroucke), Melvin Aroma, Felix Schellekens, Jeffrey Creepashu Loewenicht e.a.
  • Campagnebeeld Sanja Marusic

Speeldata

Wo 12 apr

19:30