do 14 september 2023

Openingsweekend

Theater

De Aftrap

Samen trappen we het nieuwe theaterseizoen af! Kom tijdens ons openingsweekend langs voor een voorproefje van een geselecteerd aantal voorstellingen van het komend theaterseizoen.

Feestelijke opening van het nieuwe theaterseizoen

Tijdens De Aftrap wordt ons nieuwe culturele seizoen afgetrapt met nieuwsgierig makende voorproefjes van het seizoen, tips van onze medewerkers en interviews met de makers die een bijzonder project presenteren bij de Schuur. De Aftrap is gratis, maar reserveer een kaart om zeker te zijn van een plek!


Programma

Marjorie Boston en Marelie van Rongen vertellen je tijdens de aftrap alles over het nieuwe theaterseizoen!

Rikkert van Huisstede van Boys won't be boys zal een interview geven. Rikkert staat op 10 en 11 november in de Schuur. Rikkert van Huisstede (1993) zingt liefdevol en confronterend grenzen en hokjes omver. Hij heeft een vernieuwende kijk op thema’s als gender, seksualiteit en liefde en een zangstem met een bereik van vier octaven. Op zijn zolderkamer ontstond de wens meer ruimte te creëren voor jongens en mannen om buiten het krappe ideaalbeeld van de man te stappen.

Mattanja Gerritsen zal een voordracht doen. Deze oud Poetry Circle deelnemer zal wederom haar stem in de Schuur laten horen!

Feestelijk weekend als begin van het nieuwe theaterseizoen

Openingsweekend

Feestelijk weekend als begin van het nieuwe theaterseizoen

De Dappere Soldaat, De jaren, de mooiste films en nog veel meer tijdens ons openingsweekend!

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.