21 dec 20219 jan 2022

Theater – Groots en Meeslepend

Bloemenduel Lunchshow Special

Kerst vier je dit jaar in de Schuur met vrienden, familie of juist à deux of solo. Steef de Jong en Louis van Beek trakteren je op een speciale kersteditie van hun operette Bloemenduel geserveerd met een heerlijke drie gangen lunch.

Onze benedenzaal is voor deze feestelijke gelegenheid omgebouwd tot een heus restaurant-chantant. In deze operette met all female cast operette (door twee heren) Bloemenduel, geniet je tussen de aktes door van een heerlijk driegangen-lunch verzorgd door Eef & Lien / Keukengeheimen. Terwijl jij je te goed doet aan de operette-kroketten word je ook nog eens getrakteerd op spectaculaire gastoptredens. Kortom, een geheel verzorgde middag met spijs, drank en vermaak.

De drie-gangen lunch is vegetarisch en helemaal in het thema van de voorstelling. Heb je allergieën of dieetwensen waarmee wij rekening moeten houden? Geef het door aan onze publieksservice balie, te bereiken via mail kaartverkoop@schuur.nl of telefonisch: 023 5173900 (dagelijks 10.30-17.30 uur)

  • Gezelschap Groots en Meeslepend
  • Tekst, compositie en spel Steef de Jong, Louis van Beek
  • Regie Ina Veen
  • Decor Steef de Jong

Veiligheid voorop

Tijdens de voor­stel­ling zorgen we voor anderhalve meter afstand tussen verschil­lende huishoudens. Wij behandelen iedere bestelling als 1 huishouden. Kom je met meerdere huishoudens, plaats dan ook meerdere bestel­lingen. Op de middag zelf zorgen wij ervoor dat jullie, indien gewenst, wel (op veilige afstand) bij elkaar in de buurt zitten. 

Verder heb je alleen met een geldig coro­na­toe­gangs­be­wijs toegang tot de Schuur en is het verplicht om een mondkapje te dragen als je door ons gebouw loopt. Ons venti­la­tie­sys­teem pompt voortdurend schone lucht van buiten de zalen in. Op deze manier kun je zo veilig mogelijk van een fijne voor­stel­ling en heerlijke lunch genieten!

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.