zo 27 februari 2022

Muziekfilm – Jeremy Elkin

Cinema Patronaat: All The Streets Are Silent

Patronaat & Schuur presenteren in Cinema Patronaat All The Streets Are Silent: een rauwe documentaire over de skate- en hiphopcultuur van jaren '80 en '90 in New York.

In All The Streets Are Silent komen de skate- en hiphopcultuur op bijzondere wijze samen in het ruige New York van de late jaren tachtig en jaren negentig. Een nostalgisch portret dat goed weergeeft hoe dit alles véél meer werd dan alleen een sport of muziekstroming, maar een hele beweging met stijl, mode, popcultuur, videomakers en sociale veiligheid. Een subcultuur die verder gaat dan wiet roken, skate video’s kijken en hiphop luisteren – zo blijkt uit deze boeiende documentaire. Interessant is dat deze stroming ook z’n weg heeft gevonden naar Europa en zelfs Nederland. Deze documentaire laat zien waar de huidige skate- en hiphopcultuur is ontstaan en is voor de liefhebbers een pareltje om te bekijken.

Randprogramma
De film wordt omlijst door de beste beats en bars uit de skate cultuur. Bij deze film zal de soundtrack live worden verzorgd door The Mighty Hard Rockers!

  • Land Verenigde Staten
  • Jaar 2021
  • Duur 89 min
  • Regie Jeremy Elkin

Cinema Patronaat

Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 februari presenteren Schuur en Patronaat drie nieuwe muziekfilms in de grote zaal van Patronaat.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.