2425 maart 2023

Solo Dagen

Theater – Wensley Piqué / Theater a/d Rijn

Humans

Wij zijn allemaal bevooroordeeld. Binnen anderhalve seconde vormen je hersenen een eerste indruk. De vraag is: wat doe jíj met die eerste indruk? Humans is een intieme en persoonlijke een-op-een ontmoeting die je aan het denken zet.

Performer en theatermaker Wensley Piqué ontwikkelde een theatrale installatie waarin een ontmoeting centraal staat. Hoe bekijken wij mensen? Hoe snel vormen wij een beeld van de ander? En mag dat beeld nog veranderen? Uitgaande van de psychologie van de eerste indruk gaat hij met publiek in gesprek.

Wensley Piqué (1977) is performer, thea­ter­maker, poppen­speler, choreograaf en bewe­gings­do­cent. Hij studeerde af als regie- en thea­ter­do­cent aan de Toneel­aca­demie Maastricht. Wensley deed mee aan het programma Popster! met zijn voor­stel­ling Granm’ma (ook in de Schuur te zien geweest), was vaste speler bij thea­ter­groep DOX en trad op op o.a. Oerol, de Parade, en Thea­ter­fes­tival Boulevard. Hij heeft een passie voor verbinding maken tussen mensen onderling en tussen mens en natuur.

Solo Dagen: Ga op avontuur met een dag passe-partout

Tijdens de Solo Dagen ga je op avontuur door de Schuur. Hoeveel tussenstops je maakt, bepaal je zelf. Je koopt een dag passe-partout voor € 30 (Vrienden € 28 | jonger dan 30 jaar € 11) en je laat je verrassen door meerdere solo’s. Het programma is zo samen­ge­steld, dat je er per avond wel drie kunt zien. Er zijn geen losse kaartjes te koop voor de program­ma­on­der­delen. Bekijk hier het volledige programma van de Solo Dagen

Genieten hoeft niet op de lege maag: Bestel voor € 20 de Solo Daghap, incl. 1 drankje. (optie wordt geboden tijdens het bestelproces)

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.