zo 14 april 2024

Dansdagen Haarlem

Workshop – Mistura Movement onder leiding van Suleika Pauli

Workshop Kizomba14+

Passie en dans komen samen tijdens de workshop Kizomba. Deze Angolese dans komt uit de jaren tachtig en heeft zich over verschillende delen van de wereld verspreid en nu ook in Haarlem tijdens de Dansdagen.

Dansdagen Haarlem wil publiek dans laten beleven in al haar facetten en hierbij hoort ook een workshop waarin je zelf aan de slag kan. In deze workshop Kizomba maak je kennis met een aantal aspecten die komen kijken bij deze dansvorm. Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen. Deze dansstijl heeft zijn oorsprong in Angola. De dansstijl wordt over de hele wereld gemixt met tango, hiphop en Latin. Het is een passievolle dans gedanst in koppels.

Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen.

Mistura Movement onder leiding van Suleika Pauli

Mistura Movement bestaat sinds 2013 en is opgericht om een platform te bieden aan hip hop, Semba en Afro Fusion liefhebbers.

Dansdagen Haarlem

Dans

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.