za 13 april 2024

Dansdagen Haarlem

Workshop – Algie de Vos Baas

Workshop moderne dans10+

Ontdek de kunst van moderne dans tijdens een workshop van Dansdagen Haarlem, waar Algie de Vos Baas je meeneemt in de wereld van techniek, beweging en expressie. Geschikt voor iedereen, ongeacht danservaring, biedt deze workshop een unieke kennismaking met de kracht en emotie van moderne dans.

Dansdagen Haarlem wil publiek dans laten beleven in al haar facetten en hierbij hoort ook een workshop waarin je zelf aan de slag kan. In deze workshop moderne dans maak je kennis met een aantal aspecten die komen kijken bij deze dansvorm. Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen. Moderne dans gaat over de kracht van techniek, beweging, expressie en emotie. De workshop wordt gegeven door Algie de Vos Baas, een van de creatives bij De Vos Dance Studios, waar ze ook de lessen hiphop en modern geeft, de demoteams begeleidt en les geeft aan de selectie en vooropleiding.

Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen.

Let op: deze voorstelling is de Stadsschouwburg. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van de Stadsschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Dans

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.