zo 21 augustus 2022

Familie Zomer Zondagen

Jeugdtheater – Ila van der Pouw / Klein Caprera

Tarzan6+

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan.

Een gorillamoeder ontfermt zich over een in de jungle achtergelaten baby en geeft het kind de naam Tarzan. En dan verschijnt na tien jaar tante Jane in de jungle. Ze is op zoek naar het vermiste kind van haar zus. Tarzan die inmiddels een vrolijk apenleven leidt, is nieuwsgierig naar andere mensen. Zo gaan die dingen nu eenmaal. Gorillamoeder Kala besluit dat Tarzan mensen moet leren kennen.

Haal je Tarzan uit de jungle of haal je de jungle uit Tarzan? Je beleeft het van dichtbij in deze sfeervolle, ontroerende en spannende voorstelling. Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

  • Van en met Ila van der Pouw
  • Regie Neville Tranter
  • Script Rob Bloemkolk
  • Decor Katheleine Monnens
  • Duur 55 min
Kala

Klein Caprera

Deze voor­stel­ling vindt plaats in Klein Caprera, een intiem open­lucht­po­dium speciaal voor kinderen. In dit theater is maar een beperkt aantal plaatsen, zodat de kinderen dichtbij het podium kunnen zitten, voor een extra bijzondere ervaring.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.