vr 1 april 2022

Solo Dagen

Dans – RIGHTABOUTNOW INC. | Sherise Strang

I’d had enough so I killed him

Deze dans solo van Sherise Strang is gebaseerd op het leven van poëet en schrijfster Maya Angelou, een vrouw die als activist en feminist vocht voor zwarte vrouwen.

I’d had enough so I killed him is een zoektocht naar identiteit, zekerheid en kracht maar ook naar bekentenis, overtuiging en veroordeling. Het wassen van het vuil om tot de basis te komen en deze zichtbaar te maken.

  • Van en met Sherise Strang
  • Artistieke begeleiding Mike van Alfen

Sherise Strang is afge­stu­deerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (UCD/JMD) in 2016. Ze werkt als choreograaf en danser in Europa. In haar werk is Sherise op zoek naar puurheid, het onbewerkte en nieuwe verbin­dingen in stijl en disciplines.

Solo Dagen passe-partout

I’d had enough so I killed him maakt onderdeel uit van festival Solo Dagen. Voor dit festival zijn, naast losse tickets, ook extra voordelige dag passe-partouts te koop voor € 25. Het programma is zo samen­ge­steld, dat je per avond wel drie voor­stel­lingen kunt zien.

Koop hier je passe-partout voor vrijdag 1 april

We Are Public 

Leden van We Are Public kunnen gratis een passe-partout krijgen voor beide Solo Dagen. Graag telefonisch reserveren via 023 – 5173900.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.