vr 23 februari 2024

Voorjaarsvakantie

Jeugdtheater – Theater Artemis

Diarree is mijn lievelingskleur8+

Een theaterstuk over maken door kapot te maken. Een explosieve familievoorstelling die aantoont dat je kunst ook als creatief wapen kan inzetten. Dat het herschikken van brokstukken zomaar eens schoonheid kan opleveren. Diarree is mijn lievelingskleur daagt je uit om op een nieuwe manier naar beschadigd goed en gebarsten dromen te durven kijken.

Over de theatervoorstelling Diarree is mijn lievelingskleur (8+)

Als we dan toch in een kapotte wereld leven, nodigen we je bij dezen uit om haar te herontdekken en alles wat stuk is te omarmen. Verschillende vormen van vernietiging — zoals sloop, vandalisme, ongelukken en slijtage — kunnen namelijk worden omgezet in bouwstenen voor het creëren van kunst.

Diarree is mijn lievelingskleur is een theatervoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar die laat zien dat je nieuwe dingen kunt laten ontstaan door andere dingen kapot te maken. Met een mix van explosief theater, beeldende kunst, actionpainting en muziek moedigen Theater Artemis en Studio Julian Hetzel je aan om die schoonheid te ontdekken in onverwachte hoeken. Oh shit, this piece smells like art!

  • Regie Julian Hetzel
  • Spel Louis van der Waal, Willemijn Zevenhuijzen e.a.
  • Kostuum Liesbet Swings
  • Decor Eva Koopmans
  • Dramaturgie Miguel Angel Melgares
  • Artistieke Begeleiding Jetse Batelaan
  • Website Theater Artemis
Een kind besmeurd met bruine verf een witte muur

Over de makers

Theater Artemis behoort met haar absur­dis­ti­sche, openhartige, prikkelende en tegen­draadse voor­stel­lingen tot de grote smaakmakers van het (jeugd)theater. Julian Hetzel is een veel­ge­prezen performer, muzikant en beeldend kunstenaar met een politieke dimensie en een docu­men­taire invalshoek. Diarree is mijn lieve­lings­kleur is zijn allereerste werk voor een jong publiek.

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Vr 23 feb

19:30