79 november 2024

Dans – Conny Janssen Danst

DANSLOKAAL 12

DANSLOKAAL is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Tijdens DANSLOKAAL 12 zien we nieuw werk van drie jonge makers.

Over dansvoorstelling DANSLOKAAL 12

Artistiek directeur Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie van DANSLOKAAL in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent. De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende voorstelling met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.

  • Choreografen n.n.b.
  • Dansers Timo Andenmatten, Mia Bourhis, Manon Delanoë, Mathis Deure, Sofia Filippi, Pedro Ricardo Henry, Miguel Lopes, Sara Mistrorigo, Enorah Schwaar, Mattia Trematerra
  • Coaching Conny Janssen, Lisa Reinheimer
  • Repetitor Erik Spruijt
  • Website Conny Janssen Danst
Dansvoorstellingen

meer voor dansliefhebbers

Dansvoorstellingen

Bekijk hier al onze aankomende dansvoorstellingen.

HET MEEST CULTURELE UITJE IN HET CENTRUM VAN HAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop van je theater- of filmbezoek vooral gezellig napraten in ons Schuurcafé!

Tickets

Do 7 nov

20:00

Vr 8 nov

20:00

Za 9 nov

20:00