BAAAAA | Schuur

25 maart 2022

Theater – Circus Treurdier

BAAAAA

Ben jij ook zo’n bescheiden snuiter? Iemand die zich niet graag opdringt en liever in de luwte blijft? Of ben jij juist geboren voor de voorgrond? Zo’n van nature aanwezige blaat-aap, die nooit een blad voor de mond neemt? Dan is BAAAAAA iets voor jou!

Een muzikale en bitter-komische voorstelling over blaten. Over de balans tussen jezelf overschreeuwen en jezelf laten ondersneeuwen.

Guido is zijn hele leven al een achtergrondfiguur. Hij wordt omringd door luidruchtige types die er steeds weer met de hoofdprijs vandoor gaan. Overtuigd van zijn eigen bescheidenheid wacht Guido op de dag dat zijn superieure levenshouding beloond zal worden.

Over Circus Treurdier

Circus Treurdier is een Amsterdams makers-collectief, dat muziektheater, televisie- en filmproducties maakt, waaronder TreurTeeVee (NPO3) . Het gezelschap staat voor absurd, filosofisch en muzikaal theater (of film) met een maatschappijkritische ondertoon en een flinke dosis (bittere) humor.

De artistieke kern van Circus Treurdier bestaat uit Jan-Paul Buijs, Ellen Parren (beiden ook regelmatig te zien geweest in onze eigen Toneelschuur Producties) en Peter van Rooijen. Voor deze voorstelling schreven zij gedrieën de tekst, inclusief nieuwe songs. Daarnaast vormen Jan-Paul Buijs en Peter van Rooijen samen met Sophie Höppener, Eefje Paddenburg, June Yanez en Sam van Hulst de zeskoppige cast, tevens het koor.

  • Tekst en muziek Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen
  • Spel en zang Jan-Paul Buijs, Peter van Rooijen, Sophie Höppener, Eefje Padddenburg , June Yanez, Sam van Hulst
  • Composities, muzikale leiding en arrangement Arthur Wagenaar
  • Decor Janne Sterke
  • Kostuums Nedda Nagel
  • Eindregie Titus Tiel Groenestege

Speeldata

Vr 25 feb

20:00
Vanaf 8 feb

Meer zoals dit