VERS

Goed nieuws! In 2024 maken we het mogelijk voor mensen om in te stromen bij de thea­ter­serie VERS.

Wim Sonneveld die optreed met zijn band

Thea­ter­serie VERS

Met VERS maak je kennis met een nieuwe generatie thea­ter­ma­kers. Onder leiding van dramaturg Thomas Lamers bezoek je met een kleine groep mede­lief­heb­bers verschil­lende voor­stel­lingen. Bij elk bezoek krijg je een exclusieve inleiding of nagesprek en regelmatig een kijkje achter de schermen. Omdat er nog ruimte is in deze mooie serie, bieden we de kans om aan te sluiten. 

Voor vier voor­stel­lingen betaal je €125 (jonger dan 30? Dan betaal je €65).

Onderdeel van VERS

  • wo 24 jan Een stel mannen­pin­quïns — TB Punch | Loek de Bakker. Start om 19:45 uur met een inleiding met schrijver Maaike Bergsma onder leiding van creatief directeur van TB Punch Iris Slee . Start voor­stel­ling om 20:30 uur.
  • di 12 mrt PEREC — Poezieboys. Start 19:15 met inleiding door regisseur Silke van Kamp. Start voor­stel­ling om 20:00 uur. 
  • vr 5 apr Saboteurs. TR Produc­tie­huis / Mathieu Wijdeven. Start 19:15 uur met inleiding me script­schrijver Daphne Huisden, voor­stel­ling start om 20:00 uur. 
  • wo 8 mei Het Wim Sonneveld-Complex. Tarik Moree & Tim Olivier Somer. Inleiding start om 19:15, start voor­stel­ling om 20:00 uur. 

Koop hier de serie

De Schuur is een pionierend en avon­tuur­lijk huis van makers en publiek. Op deze plek van landelijke betekenis wordt al vijftig jaar verandering teweeg­ge­bracht en krijgt nieuw talent de ruimte. Geheel in de geest van de Schuur hebben we een rijke serie samen­ge­steld, met toneel, dans, muziek­the­ater en poëzie, allemaal van de hand van geweldige regisseurs. Ik kan niet wachten om jullie kennis te laten maken met hun werk tijdens VERS.” Marelie van Rongen, directeur Schuur

Programma

Wo 8 mei

Band op verhoging met daarvoor twee mannen in een bruin pak
20:00 Muziektheater
Via Rudolphi Producties | Tarik Moree & Tim Olivier Somer
CANCELLED

De Schuur is een pionierend en avon­tuur­lijk huis van makers en publiek. Op deze plek van landelijke betekenis wordt al vijftig jaar verandering teweeg­ge­bracht en krijgt nieuw talent de ruimte. Geheel in de geest van de Schuur hebben we een rijke serie samen­ge­steld, met toneel, dans, muziek­the­ater en poëzie, allemaal van de hand van geweldige regisseurs. Ik kan niet wachten om jullie kennis te laten maken met hun werk.”

— Marelie van Rongen 

Theaterserie VERS

bestellen

Theaterserie VERS

Ook deel uitmaken van deze prachtige thea­ter­serie? Bestel hier je kaarten!