2829 december 2023

Jeugddans – Plan D

Zwerfhonden8+

Een voorstelling over macht en kwetsbaarheid. Over moedige honden die in verzet komen tegen de tsaar, ontvluchten en op weg gaan naar veiligheid. Het is een spannende muzikale dansvoorstelling met daarin meerstemmige blaffende en grommende honden koren, aria’s en duetten.

Over jeugdtheatervoorstelling Zwerfhonden

Zwerfhonden is gebaseerd op het verhaal ‘‘De hond die de tsaar in zijn been beet’’ van Toon Tellegen. Uniek aan Zwerfhonden is dat toegankelijkheid volledig is geïntegreerd in de voorstelling. Een koor die de dans een stem geeft, een gebarentolk in de rol van verslaggever, een extra dimensie door geuren en interactieve video animaties als visuele ondersteuning nemen je mee in het verhaal.

Een man zit voor een elektriciteitskast

In het voor­pro­gramma Zwerfroute kunnen kinderen spelen­der­wijs kennismaken met de thema’s van de voorstelling. 

Note: Zwerfhonden is Vrij naar De hond die de tsaar in zijn been beet van Toon Tellegen. Em Querido’s Uitgeverij, Amsterdam’. 

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Do 28 dec

15:00

Vr 29 dec

15:00