wo 21 februari 2024

Voorjaarsvakantie

Jeugddans – Danstheater AYA

Yanasei6+

Wanneer iemand overlijdt, is dat ontzettend verdrietig. Want wat is doodgaan nou precies? Wat gebeurt er daarna met je? Yanasei brengt ons naar een plek waar de tijd sneller lijkt te gaan en soms juist heel langzaam.

Over de jeugdvoorstelling Yanasei

Yanasei is Surinaams voor het hiernamaals, het land voorbij de beperkingen. Maar net als in de echte wereld blijkt het hiernamaals ook een plek van tirannen en obstakels die overwonnen moeten worden. Zoals in sprookjes en sagen waarin de jongens vaak de helden zijn. Maar Danstheater AYA schrijft dit keer de heldhaftigheid toe aan meisjes. We zien in deze dansvoorstelling twee zussen die elkaar steunen, opkomen voor zichzelf, vechten tegen het onrecht, leren leven met de dood en alles willen doen en opgeven voor elkaar.

  • Choreografie, Regie Ryan Djojokarso
  • Campagnebeeld Bowie Verschuuren
  • Website AYA
  • Twee meiden rennen in het bos
  • Twee meiden staan midden in het bos
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Wo 21 feb

15:00