zo 14 april 2024

Dansdagen Haarlem

Workshop – Annemarie Labinjo

Workshop Scapino Ballet Rotterdam

Oud-Scapinodanseres Annemarie Labinjo laat deelnemers op een laagdrempelige manier kennismaken met moderne dans en met Scapino Ballet Rotterdam.

In deze workshop van een uur wordt eerst een uitgebreide danswarming-up gegeven, iedereen wordt uitgenodigd mee te dansen. Vervolgens gaat Annemarie met de deelnemers aan de slag met een fragment uit de nieuwe voorstelling Origin (13 juni in Haarlem te zien), zodat zij kennismaken met deze choreografie. Iedereen kan meedoen, danservaring is niet nodig!

Let op: deze workshop is in de Stadsschouwburg. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van de Stadsschouwburg.

Dansdagen Haarlem

Dans

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.