zo 14 april 2024

Dansdagen Haarlem

Workshop – Jakop Ahlbom Company

Workshop mime16+

Ontdek de diversiteit van dans tijdens Dansdagen Haarlem met workshops, waaronder de unieke ervaring van Jakop Ahlbom Company. Tijdens de workshop betreed je de wereld van mime, dans en muziek.

Dansdagen Haarlem wil publiek dans laten beleven in al haar facetten en hierbij hoort ook een workshop waarin je zelf aan de slag kan. Jakop Ahlbom Company is een theatergezelschap dat fysieke voorstellingen maakt die tot de verbeelding spreken. Met een mix van mime, dans, slapstick, muziek, magie en visuele effecten maken ze woordeloze, verhalende voorstellingen. Deelnemers maken kennis met de unieke maakwijze van theatermaker Jakop Ahlbom.

Ga mee de vloer op en werk onder begeleiding van een vakdocent van de Jakop Ahlbom Company. Je hoeft geen ervaring te hebben met mime of theater om deel te nemen aan deze workshop. Wel moet je ouder zijn dan 16 jaar.

Let op: deze workshop is in de Stadsschouwburg. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van de Stadsschouwburg.

Dames in een kapsalon kijkend en lachend naar een tijdschrift
Dansdagen Haarlem

Dans

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.