za 13 april 2024

Dansdagen Haarlem

Workshop

Workshop Latin/​Salsa14+

Dansdagen Haarlem nodigt je uit om de wereld van dans te ervaren, inclusief een Latin/Salsa workshop. Geleid door een deskundige instructeur, ontdek je op vrolijke wijze de basispassen en draaien van de bekende Salsadans geschikt voor alle niveaus, zelfs zonder eerdere danservaring.

Dansdagen Haarlem wil publiek dans laten beleven in al haar facetten en hierbij hoort ook een workshop waarin je zelf aan de slag kan. In deze workshop Latin/Salsa maak je kennis met een aantal aspecten die komen kijken bij deze dansvorm. Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen. De Salsa is misschien wel de bekendste van alle Latin dansen en nu kun je de bewegingen op een leuke manier leren. In onze salsa workshop leer je op toegankelijke en vrolijke wijze de basispassen en draaien van de salsadans op swingende latin muziek.

Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen.

Let op: deze voorstelling is de Stadsschouwburg. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van de Stadsschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Dansdagen Haarlem

festival

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.