za 13 april 2024

Dansdagen Haarlem

Workshop – Marion Vijn

Workshop klassieke dans

Ontdek de wereld van klassieke dans tijdens de Dansdagen Haarlem workshop, geleid door de ervaren Marion Vijn, voormalig danseres bij Scapino Ballet en The Royal Swedish Ballet.

Dansdagen Haarlem wil publiek dans laten beleven in al haar facetten en hierbij hoort ook een workshop waarin je zelf aan de slag kan. In deze workshop Klassieke dans maak je kennis met een aantal aspecten die komen kijken bij deze dansvorm. Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen. De workshop wordt gegeven door Marion Vijn. Zij danste 5 jaar bij Scapino Ballet en 10 jaar op alle grote internationale podia met The Royal Swedish Ballet in Stockholm, won verschillende prijzen en werd daarna dansdocent bij de Nationale Balletacademie.

Sinds 2015 verzorgt ze dansworkshops bij de fanclub van het Nationale Ballet.

Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen.

Let op: deze voorstelling is in de Stadsschouwburg. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van de Stadsschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Dansdagen Haarlem

festival

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.