zo 14 april 2024

Dansdagen Haarlem

Workshop

Workshop African Contemporary14+

Beleef tijdens de Dansdagen een Afric Contemporary workshop. Een boeiende mix van traditionele Afrikaanse bewegingen en westerse hedendaagse technieken.

Dansdagen Haarlem wil publiek dans laten beleven in al haar facetten en hierbij hoort ook een workshop waarin je zelf aan de slag kan. In deze workshop African Contemporary maak je kennis met een aantal aspecten die komen kijken bij deze dansvorm. African Contemporary is een dansstijl die traditionele Afrikaanse dans met culturele rituelen combineert met westerse hedendaagse technieken uit de westerse moderne dans.

Je hoeft geen ervaring te hebben met dans, iedereen kan meedoen.

Let op: deze workshop is in de Stadsschouwburg. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van de Stadsschouwburg.

Dansdagen Haarlem

Dans

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.