zo 20 februari 2022

Voorjaarsvakantie

Dans – Danstheater AYA

Wild6+

In Wild staan drie danseressen samen met het Maat saxofoonkwartet op het podium en gooien de rolpatronen overboord.

Wild is een aanstekelijke en anarchistische danstheatervoorstelling. Drie danseressen staan samen met het Maat Saxophone Quartet op het podium en gooien de rolpatronen overboord. Al die ideeën over hoe je je moet gedragen als meisje, sluipen er al heel vroeg in. Deze danseressen hebben daar lak aan. Niks netjes, rustig en bescheiden. Zij kiezen voor wild, woest en onaangepast. Ze proberen het wel om gestructureerd en ordentelijk hun ‘pasjes’ uit te voeren, maar dat mislukt jammerlijk. Ze hebben er geen zin in en kiezen hun eigen pad. Ze zoeken gewoon de beste manier om zichzelf en de wereld te ontdekken. En niemand houdt ze tegen. De muziek van Wild wordt geschreven door componist Kaveh Vares en wordt live uitgevoerd door de vier saxofonisten van Maat Saxophone Quartet.

  • Gezelschap Danstheater AYA, Maat Saxophone Quartet
  • Concept & choreografie Wies Bloemen
  • Muziekcompositie Kaveh Vares
  • Live muziek Daniel Ferreira (sopraansaxofoon), Catarina Gomes (altsaxofoon), Pedro Silva (tenorsaxofoon), Mafalda Oliveira (baritonsaxofoon)
  • Dans en spel Catarina Rodrigues, Isabelle Nelson, Kanoko Takeuchi
  • Decor en licht Erik van Raalte

Extra

Kan je niet wachten om zelf muziek te maken?! Na de voor­stel­ling gaan de musici en dansers met het publiek nog even door. Klap en beweeg vanuit je stoel mee met de ritmes van Wild! (15min.)

De muziek van Wild wordt geschreven door componist Kaveh Vares en wordt live uitgevoerd door de vier saxo­fo­nisten van Maat saxofoonkwartet. 

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.