2223 juli 2023

2turvenhoog in de Duinen

Jeugdtheater – Profound Play

Wijwolf3+

Hoe is het om op handen en knieën door het bos te kruipen? Welke sporen laat jij achter? En hoe kan je de sporen van het bos lezen? Wijwolf gaat over de zoektocht naar sporen. Over het dier in ons. Misschien over hoe de wolf ons kan helpen onszelf beter te leren kennen. Hoe kunnen we samen nieuwe verhalen maken? Het publiek gaat in roedels op pad, de zintuigen worden geprikkeld en de verbeelding krijgt vleugels! Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen.

Over gezelschap Profound Play

Profound Play ontwikkelt sinds 2017 samen met kunstenaars uit verschillende disciplines zintuiglijke theatervoorstellingen en installaties voor de allerkleinsten. Wijwolf - Wandeling is in nauwe samenwerking ontwikkeld met beeldend kunstenaar Nina Boas, componist/muzikant en instrumentenbouwer Dennis van Tilburg en de performer Rachel Schuit.

Wijwolf start acht keer per dag!

Wijwolf heeft verschillende startmomenten, namelijk om 9:30 uur, 9:45 uur, 10:00 uur, 10:15 uur, 10:30 uur, 13:30 uur, 14:00 uur en 14:30 uur.

  • Regie Jasmin Hasler
  • Beeld en tekeningen Nina Boas
  • Compositie, instrumenten, muziek Dennis van Tilburg
  • Performance Rachel Schuit en Zoë Schollee
  • Decorbouw Rinnert Veldman
  • Website Profound Play
  • Duur 45 minuten
WIJWOLF Artof Wonder 2023 zondag foto Moon Saris 0404
Jeugdvoorstellingen in Caprera

schuur x caprera

Jeugdvoorstellingen in Caprera

Deze zomer presenteert Schuur samen met Caprera diverse programma’s in Caprera!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.