ma 1 april 2024

2turvenhoog

Jeugdtheater – Dadodans

WeeRKLaNK2+

Een trompettist en twee dansers nodigen je uit om de ruimte en geluidsobjecten van dichtbij te ontdekken en te beleven. De installatie vormt daarbij een doorlopende, vloeiende ervaring met akoestische instrumenten, sensoren en objecten waar je in, uit, langs en doorheen kunt lopen. Dans mee en laat je verrassen!

Over de kindervoorstelling WeeRKLaNK

WeeRKLaNK is een uitbundige, levendige ontdekkingsreis en een feest voor de zintuigen. en danseres, een muzikant en een mimespeler brengen een interactieve installatie tot leven. Na de voorstelling nodigen de spelers iedereen uit, van baby tot overgrootouder, om op ontdekkingstocht te gaan in de speeltuin van klanken.

WeeRLKank is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden en dankzij de intuïtieve ervaring van beeld, dans en muziek is de performance juist ook zeer geschikt voor de allerkleinsten. ‘’De poëzie ontstaat dankzij de betrokkenheid van de kleintjes. Hun belevingswereld staat centraal. De nieuwste voorstelling WeeRKLaNK is bedoeld voor iedereen van nul tot honderd, maar speciaal geschikt voor kleine kijkers, en vormt een uitnodigende toevoeging aan het oeuvre.’’– Theaterkrant.

WeeRKLaNK is gemaakt in samenwerking met Muziekgebouw aan het IJ en is het vervolg op KLaNK. “Grote kleuterogen en luidkeelse bijval. Het is duidelijk dat choreograaf Gaia Gonnelli weet wat ze doet.” Het Parool over Klank.

Let op: Deze voorstelling is in PHIL. Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via de website van PHIL.

  • Concept en choreographie Gaia Gonnelli
  • Spel Candela Murillo, Felicity Provan, Mayke van Kruchten, Klara Alexova
  • Muziek Wiebe Gotink, Felicity Provan
  • Geluidsvormgeving en techniek Görkem Arikan
  • Kostuumontwerp Janne Mooij
  • Dadodans Website
  • Duur 40 minuten
Vrouw met trompet hurkt

Over choreograaf Gaia Gonnelli

Met Dadodans creëert choreograaf Gaia Gonnelli asso­ci­a­tieve, intieme en prikkelende dans­voor­stel­lingen voor kinderen vanaf 2 jaar. In haar werk combineert Gaia dans met andere kunst­dis­ci­plines om jonge kinderen te inspireren om hun eigen verbeel­dings­kracht te gebruiken. Materialen en primaire elementen zoals vormen, kleuren en klanken spelen hierbij een centrale rol.

2turvenhoog

festival

2turvenhoog

1 en 2 april is het 2turvenhoog. Het leukste festival voor de aller­kleinste theaterbezoekers!

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VANHAARLEM

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.