Dans – DanceWorks Velsen

Voor­pro­gramma ZIEL

Conny Janssen Danst werkt in januari en februari samen met de talenten van de Jeugd Dans­op­lei­ding van DanceWorks Velsen. Docent en oud Conny Janssen Danst-danser Laura Costa maakt met 18 jonge dansers van de dansschool uit IJmuiden een korte versie van SO HERE WE ARE NOW.

Op donderdag 15 februari laten de talenten voorafgaand aan ZIEL zien hoe zij het materiaal uit deze iconische chore­o­grafie hebben getrans­for­meerd tot een eigen versie.

De voor­stel­ling is gebaseerd op de een stuk die Conny Janssen Danst presen­teerde in 2007 en 2022 in de Van Nelle Fabriek. Terug­ge­trokken op een onbestemde plek, vindt in SO HERE WE ARE NOW een groep mensen elkaar in een sfeer van collectief indi­vi­du­a­lisme. In dit stadse niemands­land uit het zicht van de maat­schappij bouwen zij aan een eigen gemeenschap. Voor het voor­pro­gramma hoef je geen ticket te hebben.


Programma donderdag 15 februari

19:15 - 19:35 uur | Voorprogramma | Grote Zaal
Voorafgaand aan ZIEL zal er om 19:15 uur een gratis toegankelijk voorprogramma plaatsvinden in dezelfde zaal als waar ZIEL om 20:30 uur wordt gespeeld.

Conny Janssen Danst werkt in januari en februari samen met dansers van DanceWorks Velsen. Docent en oud Conny Janssen Danst-danser Laura Costa maakt met 18 jonge dansers van de dansschool uit IJmuiden een korte versie van SO HERE WE ARE NOW. Talenten laten zien hoe zij het materiaal uit deze iconische chore­o­grafie hebben getrans­for­meerd tot een eigen versie.
Dit programma is gratis toegankelijk voor iedereen met een ticket voor ZIEL.


19:45 - 20:15 uur | Inleiding | Bibliotheek
De Inleiding vindt plaats in de bibliotheek van de Schuur en is vol. Er zijn geen tickets meer voor te krijgen.


20:30 - 21:15 uur | ZIEL | Grote Zaal
De voorstelling ZIEL in de Grote Zaal.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.