vr 13 mei 2022

Circustheater – House of Circus

House of Circus

House of Circus is een nieuw opgericht circusgezelschap en drag house. Met hun gelijknamige voorstelling introduceren circusartiesten Nick van der Heyden en Germain Charlat zich aan het grote publiek. Circustheater meets drag, met een flinke dosis humor!

Samen verkennen Nick en Germain de kracht en de beperking van beide leefwerelden, laten deze samenvloeien en zetten ze in de schijnwerpers. Ongelooflijk oprecht en fantastisch fel. Ze nemen je mee op reis langs de transformatie naar verschillende drag personages, ieder met een eigen verhaal. House of Circus vormt met hedendaags circus en de glamour van drag een duizelingwekkend universum dat speelt met het verschil, de evolutie en fluïditeit van gender.

  • Van en met Germain Charlat, Nick van der Heyden
  • Coproductie Korzo
  • Scènefotografie Anna van Kooij
  • Mark Engelen House Of Circus 01 1
  • Korzo Annavan Kooij 2333
  • Korzo Annavan Kooij 2309

Germain Charlat en Nick van der Heyden ontwikkelen hun kenmerkende stijl van optreden door hun gemeen­schap­pe­lijke passie voor circus en drag. Hierbij integreren ze verschil­lende vaar­dig­heden zoals trapeze, hand­ba­lan­ceren, clownerie, drag, make-up en kostuum­ont­werp. Hun werk is veelzijdig en creatief en de makers gebruiken hun humor en gevatheid om hun technische circus­vaar­dig­heden te benadrukken. Door personages creëren en uit te dossen willen ze drag voor iedereen toegan­ke­lijk maken, ongeacht hun leeftijd of geslacht. 

We Are Public

Leden van We Are Public kunnen gratis naar deze voor­stel­ling. Graag telefonisch reserveren via 023 – 5173900.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.