vr 9 februari 2024

Solo Dagen

Theater – Ine Ubben

THUIS, HOMEDOMOV

THUIS, HOME, DOMOV is een speelplaats, een ontmoetingsplek voor mensen en objecten, waar we observeren, verkennen, spelen, verzamelen, documenteren, ontdekken, in vraag stellen.

In ons dagelijks leven zijn we verstrengeld met de dingen en beschouwen we ze als vanzelfsprekend, maar wanneer we de tijd nemen om er met aandacht bij stil te staan, blijkt er meer te ontdekken. De rondslingerende sokken zijn sporen van onze huisgenoten. De enkele tandenborstel in zijn bakje herinnert ons eraan dat we hier alleen leven. De verhalen die we in onze voorwerpen verzamelen zijn intiem en persoonlijk en tonen tegelijkertijd een gemeenschappelijkheid, iets dat ons verbindt.

De voorstelling THUIS, HOME, DOMOV is een participatieve theatervoorstelling waarin maker en publiek op zoek gaan naar de poëzie in alledaagse persoonlijke dingen die we rondom ons verzamelen. Centraal staan 100 koffiekopjes, close companions, die we thuis zo vaak tegenkomen.

  • Concept en spel Ine Ubben
  • Artistieke coaching Astrid Bossuyt, Marie van Praag, Janne de Bruin, Olga Zienbinska, Annelies van Hullebusch en Stef Geers
  • Partners C-mine Cultuurcentrum, Stad Genk Dienst Cultuu, C-takt, De Veerman, Het Nieuwstedelijk, Performance Art Space Cross Attic Prague
Iene Mesotten THUIS HOME DOMOV
  • “In alle eenvoud en puurheid is het een performance die je blij maakt.”

    Theaterkrant
Solo Dagen

festival

Solo Dagen

9 & 10 februari zie je de beste solo-voor­stel­lingen in de Schuur

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.