wo 2 februari 2022

Dans – DOX, ArtBeat Amsterdam, Batalo East Oeganda, AfroVibes

Symphony of 21

Mix van Europese en Afrikaanse muziek en dans brengt je in trance

De behoefte om te feesten, elkaar aan te raken en het leven te vieren is groot. Misschien wel groter dan ooit, na alle beperkingen die zijn geweest en deels nog gelden.

Symphony of 21 is het laatste deel van een drieluik over de muziekscene in Oeganda en Nederland. Het Nederlandse gezelschap DOX werkte hierin samen met Batalo East uit Oeganda.

Wees welkom in een nachtclub waarin dans en spiritualiteit één worden in een mix van Europese en Afrikaanse muziek. Deze constant aanwezige muziek brengt het publiek in een hypnotiserende trance. Centraal in deze voorstelling staat onze (heart)beat, kwetsbaarheid, intimiteit en sensualiteit en daarmee onze identiteit. Op een dansvloer staan we dichter op elkaar en raken we elkaar aan terwijl we dat in het dagelijks leven makkelijk vermijden. Hoe zal die ervaring zijn samen op de vloer na COVID-19 waarin samen zijn juist gevaar bracht?

  • Coproductie DOX, Batalo East en Afrovibes Festival
  • Choreografie Melvin Fraenk (ArtBeat Amsterdam), Çağdas Gülum (ArtBeat Amsterdam), Denden Karadeniz, Abdul Kinyenya (Batalo East Oeganda)
  • Dansers Janne Groen, Zeen Dahbour, Jonathan van Slooten, Marlie Salomé, Cassedy Pereira Correira, Siloé Bouhon, Nestor Matytchak, Benjamin de Kroome, Jenty Timmer, Doret Plantinga
  • Muziek Yanay Bonomo i.s.m. Faizal Mostrixx (Batalo East Oeganda) en Tom van Wee

Onder 30

Jonger dan 30? Ga dan voor het vaste lage bedrag van € 11 naar deze voor­stel­ling! Bekijk de rest van de gese­lec­teerde voorstellingen.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.