Jeugdtheatervoorstelling Rijnreisje | Schuur

10 maart 2024

Jeugdtheater – De Toneelmakerij

Rijnreisje6+

Twee zalmen zwemmen in de Rijn om stroomopwaarts in Zwitserland te paaien. In Rijnreisje neemt multitalent Steef de Jong het publiek mee op deze barre tocht van honderden kilometers, langs de mythen en verhalen van de belangrijkste rivier van Europa.

Over jeugdtheatervoorstelling Rijnreisje

We varen langs het Waterdruppelballet, dat de ontstaansgeschiedenis van de rivier danst en horen de Sprekende Stenen, die zich alleen bij onheilspellend laag water laten zien. We komen langs de grootste waterval van Europa en ontmoeten Lorelei, de nijdige meermin die met haar prachtige zang schippers betovert. De drie spelers zingen, dansen en performen alles – dorpen, dieren, boten, toeristen – in klanken en woorden die iedereen begrijpt.

  • Concept, Regie, Vormgeving Steef de Jong
  • Compositie Yung-Tuan Ku
  • Met Yung-Tuan Ku, Jip Bartels, Lucas Schilperoort
Een geschminkte kind heeft een roze kroon van twee vissen op zijn hoofd
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Speciaal voor iedereen t/​m 12 jaar hebben wij een speciaal jeugdtarief! Een voor­stel­ling kan dan al bezocht worden voor slechts €11,-.

Speeldata

Zo 10 mrt

14:00

Zo 10 mrt

16:30