2425 maart 2023

Solo Dagen

Dans – Keren Rosenberg

Re-Surface

In deze fysieke en rituele dansperformance verdwijnen de grenzen tussen publiek, performer en de zaal. In een intieme ruimte wijdt Keren Rosenberg je in in haar eigen danstaal BodyHouse. Danser en publiek reizen zo samen af naar het binnenste van het lichaam in wisselwerking met de ruimte om je heen, een haast spirituele ervaring.

Keren Rosenberg is afkomstig uit Israël en werkt vanuit Amsterdam als performer, choreograaf en bewegingsonderzoeker. Haar zelf gecreëerde BodyHouse-methode is de kern van al het werk van Keren. Met deze fysieke en intuïtieve methode ontvouwt ze de dialoog tussen de energie die we onder onze huid houden en hoe we die aan de buitenkant delen. Haar hybride werk creëert ervaringen die het midden houden tussen een nachtclub en een podium, tussen een rockconcert en een tentoonstellingsruimte. Hierbij werkt ze samen met kunstenaars op het gebied van fotografie, film, design en geluid.

Kerens werken waren wereldwijd te zien: in Engeland, Zweden, Canada, China, IJsland, Ierland, Israël, Ethiopië, Italië, Oostenrijk en Mexico. En in Nederland op plekken als Amsterdam Dance Event, Amsterdam Fringe Festival, Dansmakers, Dansataliers en Korzo Theater.

  • Choreografie &Performer Keren Rosenberg
  • Compositie Richard van Kruysdijk
  • Lichtontwerp en scenografie Prem Scholte Albers
  • Fotografie Megan van De
  • Dramaturgie Merel Smitt
  • Met dank aan Fonds Podium Kunsten, Amsterdam fonds voor de kunst, ICK Amsterdam, Arte dell’ Anima.
  • “Het klinkt spiritueel en dat is het ook, maar het werkt, het is boeiend.”

    theaterkrant
Workshop BodyHouse

extra

Workshop BodyHouse

Keren Rosenberg heeft een eigen danstaal ontwikkeld BodyHouse. Doe op zater­dag­avond van 19:30 — 20:00 uur mee aan de workshop, en ervaar zelf wat deze techniek inhoudt. Zo geniet je extra van de performance later op de avond.

Solo Dagen: Ga op avontuur met een dag passe-partout

Tijdens de Solo Dagen ga je op avontuur door de Schuur. Hoeveel tussenstops je maakt, bepaal je zelf. Je koopt een dag passe-partout voor € 30 (Vrienden € 28 | jonger dan 30 jaar € 11) en je laat je verrassen door meerdere solo’s. Het programma is zo samen­ge­steld, dat je er per avond wel drie kunt zien. Er zijn geen losse kaartjes te koop voor de program­ma­on­der­delen. Bekijk hier het complete programma van de Solo Dagen

Genieten hoeft niet op de lege maag: Bestel voor € 20 de Solo Daghap, incl. 1 drankje. (optie wordt geboden tijdens het bestelproces)

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.