za 25 mei 2024

Woordkunst – Poetry Circle

Poetry Circle: Circle Sessions 023 x 070

Poetry Circle is hét landelijk platform voor spoken word. Door het hele land biedt Poetry Circle beginnende woordkunstenaars, ervaren artiesten en liefhebbers van spoken word plekken aan om elkaar te ontmoeten en met elkaar te leren.

Over Poetry Circle: Circle Sessions 023 x 070

De Circle Sessions van Poetry Circle is een laagdrempelige en intieme podiumavond waarop twee Poetry Circles elkaar bezoeken. De line-up wordt gevuld met deelnemers uit de Circles, met een solo performance of juist een gezamenlijk stuk. De deelnemers van de Circles hebben afgelopen maanden met hun van Poetry Circle gewerkt aan nieuw materiaal. Circle Sessions helpen beginnende spoken word-artiesten podiumervaring op te doen en bieden de kans andere spoken word-artiesten te leren kennen.

Op de editie van zaterdag 25 mei in de Schuur treffen de twee Circles van Haarlem en Den Haag elkaar. De avond wordt traditiegetrouw afgesloten met een open mic, waar elk talent welkom is.

  • Vrouw met grijs jasje op podium
  • Close-up vrouw praat in microfoon
  • Man leunt tegen bar
  • Man met pet praat in microfoon
  • Man met grijze hoodie praat in microfoon
  • 2 vrouwen lachen in camera
  • Persoon op podium praat in microfoon

Deelnemers Haarlem

Anna op de Weegh, Barbara van den Berg, Camila Zuluaga Munera, Hendrik Willemsen, Joachim Buur, Kiki Newborn, Lena Jacobs, Mario Overman, Mattanja Gerritsen, Soumaya Amouri, Teuntje Ott, Jaemy Mans, Demi van den Wollenberg en Zahra Al Zamily.

Deelnemers Den Haag

Amber Arif, Amos Meijer, Anne Pennock, Arjen Ploeger, Katlyn Njomu Minou, Kim Smeenk, Manal Daddah, Marlies Van Ierland, Pim van Beelen, Polly de Vries, Shemar Holmond, Maryam Abdelalim, Öznur Şenyurt en Koen Rutten.

Pay what you can

De Schuur spant zich in om een toegan­ke­lijk huis voor iedereen te zijn. We proberen zoveel mogelijk drempels tot het theater te verlagen. Daarom werken we bij deze productie voor het eerst met Pay What You Can.

Kies bij het reserveren van je kaarten zelf de prijs die bij jou past, want bij deze pilot van Pay What You Can ben je vrij om te geven wat je kunt missen.

De Poetry Circle wordt mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van de Gemeente Haarlem vanuit de regeling Impuls Jongerencultuur. 

Theater ontdekken

onder 30

Theater ontdekken

Ben jij onder de 30 en wil je vaker theater ontdekken? Speciaal voor iedereen t/​m 29 jaar hebben wij speciale prijzen!

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Tickets

Za 25 mei

20:00