1516 maart 2024

Dans – Shifft | Jasper van Luijk

One Touch

De manier waarop we relaties aangaan en onderhouden lijkt voorgoed veranderd. Tegelijkertijd hebben we allemaal een wezenlijke behoefte aan verbinding. Het leven begint en eindigt met aanraking, van onze geboorte tot de handen die ons naar onze laatste rustplaats dragen. Onze touch is misschien wel de meest essentiële vorm van communicatie.

Over dansvoorstelling One Touch

In One Touch krijgen risico, ego en rivaliteit een nieuwe betekenis in verhouding tot vertrouwen en verbondenheid. Kun je in deze snelle en individualistische wereld, met weinig fysiek contact, wel verbonden blijven? De drie duetten en groepsscènes in One Touch gaan naadloos in elkaar over en nemen het publiek mee in acrobatische vertellingen, waarin de dansers elkaar dragen, op elkaar balanceren en in elkaars armen versmelten.

  • Concept Jasper van Luijk, Isabel Meloen
  • Choreografie Jasper van Luijk i.s.m. dansers
  • Dans Jefta Tanate, Lo Walther Boer, Mees Meeuwsen, Dovilė Krutulytė e.a.
  • Dramaturgie Isabel Meloen
  • Website SHIFFT
Een danser springt in de lucht
Bekijk al onze dansvoorstellingen

Beweging in de schuur

Bekijk al onze dansvoorstellingen

Benieuwd naar al onze dans­voor­stel­lingen? Bekijk hier het gehele programma!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem? 

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Vr 15 mrt

20:00

Za 16 mrt

20:00