zo 14 mei 2023

Circustheater – Circuscollectief Trenina

Moi-ra‑i4+

In de mythische en magische familie circusvoorstelling Moi-ra-i nemen drie zussen het lot in eigen hand en besluiten de oversteek te wagen naar de echte mensenwereld. Ze krijgen te maken met tegenslagen en met hun eigen koppigheid. Zal het ze lukken?

Trenina is een vrouwelijk circuscollectief met performers van verschillende culturele achtergronden, die een originele mix van fantasy en circus creëren.

Het surrealistische en rauwe Moi-ra-i is geïnspireerd op de Noorse en Griekse mythologie en wordt op smaak gebracht met een snufje humor. De artiesten gebruiken diverse circustechnieken: Chinese mast, de luchtring, acrobatiek en het cyre wheel. Laat je fantasie de vrije loop en ga mee op deze mythologische reis!

  • Eindregie Maartje Bonarius
  • Dramaturgisch advies Corien Baart
  • Performers Carina Klingsell, Elena Damasio, Saana Tolonen
  • Campagnebeeld Lilli Schlinkr
  • Scènefotografie Jona Harnischmacher
  • Duur 50 minuten
Circuscollectief Trenina Moi ra i Jona Harnischmacher

We Are Public

Leden van We Are Public kunnen gratis naar deze voor­stel­ling. Graag telefonisch reserveren via 023 – 5173900.

Double Bill Cirque Mania

Double Bill Cirque Mania

Benieuwd naar de andere circus­voor­stel­lingen die te zien zijn tijdens Cirque Mania? Koop dan een Double Bill ticket voor vrijdag of zaterdag! Hiermee kan je voor maar €30 naar de beide voor­stel­lingen op de betreffende dagen.

Extra! Na afloop mogen de kinderen het podium op om met de artiesten te praten, golven te maken en misschien zelfs de Chinese mast te beklimmen.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.