do 26 oktober 2023

Herfstvakantie

Jeugdtheater – STIP Producties | Sonja van Ojen & Hendrik Kegels

Micro… de dingen komen in opstand7+

In Micro… de dingen komen in opstand vertolken niet acteurs, maar dingen de heldenrollen. Kleine spullen, die gewoonlijk tijdens familiedrama’s en liefdesverhalen naar de achtergrond verdwijnen, grijpen hun moment of fame in deze bruisende en fantasierijke objecttheaterslapstick voor jong en oud.

Over theatervoorstelling Micro... de dingen komen in opstand

Een plastic flesje, het gordijn en een vlekje verf willen zich niet meer laten behandelen alsof ze ‘afgedankt’ en ‘onbelangrijk’ zijn. Een lichtschakelaar krijgt voor het eerst de kans om zijn verhaal te vertellen aan een aandachtig luisterend publiek. Het brandblusapparaat verklaart de liefde aan de altijd brandende noodverlichting en het stopcontact kan eindelijk zijn grote levensvraag stellen. Een voorstelling die uitnodigt om na te denken over verspilling en de waarde van dingen.

  • Personen verkleed als boterham en stopcontact staan op podium
  • Persoon omwikkeld door stroomdraden staat op podium
  • Persoon met boterham in hand en persoon in schort staan op podium
  • Ladder in spotlight op podium
  • Personen met diverse spullen in handen staan op podium
  • Persoon met grote bal in handen staat op podium
Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Bekijk al onze jeugdvoorstellingen

We hebben dit seizoen weer een groot aanbod aan jeugd­voor­stel­lingen. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat? Bekijk ons hele programma! 

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.