Mátyás' waanzinnige reis door het dierenrijk | Schuur

11 juni 2023

Schuur x Caprera

Jeugdtheater

Mátyás’ waanzinnige reis door het dierenrijk5+

De eerste theatervoorstelling van Mátyás Bittenbinder vanuit het openluchttheater Caprera te Bloemendaal, is een leuke, informatieve én interactieve show waarin alle dieren uit het grote dierenrijk aan bod komen. Van vogels tot vlinders, van kikkers tot krokodillen, van spinnen tot schorpioenen, een leuke informatieve en interactieve show voor het hele gezin. Mátyás zorgt voor een boeiend verhaal ondersteund door een aantal dieren die in het theater te zien zijn en het publiek op een speelse, leerzame manier mee kan kennismaken.

Mátyás Bittenbinder (30) is bioloog, presentator, kinderboekenschrijver maar bovenal natuurliefhebber. ‘Als jongetje van een jaar of 7 vond ik op vakantie in Hongarije voor het eerst een slang in het wild. Ik was meteen verkocht.’

Des te meer Mátyás zich verdiepte in de dieren- en plantenwereld, des te meer hij zich verwonderde over al het moois dat daar te vinden is. ‘Of je nou door een stadspark loopt, een wandeling maakt over de heide of je diep in het Amazoneregenwoud begeeft, de natuur is overal om je heen’.

Naast zijn werk als bioloog en onderzoeker deelt Mátyás zijn fascinatie voor de natuur graag met anderen. Mensen boeien met natuurverhalen is zijn allergrootste passie.

  • Bioloog Mátyás Bittenbinder
  • Matyas Bittenbinder 202342618
  • Matyas Bittenbinder 202342602

Extra! Voor en/​of na de voor­stel­ling organiseren we in het bos een leuke, gratis activiteit! De activiteit is geïn­spi­reerd op de voor­stel­ling, zoals een workshop of een speurtocht. Laat je verrassen en ga met ons mee op avontuur.

Speeldata

Zo 18 jun

11:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal

Zo 18 jun

13:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal

Zo 18 jun

15:00
Openluchttheater Caprera Bloemendaal