zo 11 juni 2023

Schuur x Caprera

Jeugdtheater

Mátyás’ waanzinnige reis door het dierenrijk5+

De eerste theatervoorstelling van Mátyás Bittenbinder vanuit het openluchttheater Caprera te Bloemendaal, is een leuke, informatieve én interactieve show waarin alle dieren uit het grote dierenrijk aan bod komen. Van vogels tot vlinders, van kikkers tot krokodillen, van spinnen tot schorpioenen, een leuke informatieve en interactieve show voor het hele gezin. Mátyás zorgt voor een boeiend verhaal ondersteund door een aantal dieren die in het theater te zien zijn en het publiek op een speelse, leerzame manier mee kan kennismaken.

Mátyás Bittenbinder (30) is bioloog, presentator, kinderboekenschrijver maar bovenal natuurliefhebber. ‘Als jongetje van een jaar of 7 vond ik op vakantie in Hongarije voor het eerst een slang in het wild. Ik was meteen verkocht.’

Des te meer Mátyás zich verdiepte in de dieren- en plantenwereld, des te meer hij zich verwonderde over al het moois dat daar te vinden is. ‘Of je nou door een stadspark loopt, een wandeling maakt over de heide of je diep in het Amazoneregenwoud begeeft, de natuur is overal om je heen’.

Naast zijn werk als bioloog en onderzoeker deelt Mátyás zijn fascinatie voor de natuur graag met anderen. Mensen boeien met natuurverhalen is zijn allergrootste passie.

  • Bioloog Mátyás Bittenbinder
  • Matyas Bittenbinder 202342618
  • Matyas Bittenbinder 202342602

Extra knut­sel­work­shop na de voorstelling

Maak een dier van de natuur! Begin met een stuk klei en eindig met een prachtig natuurdier! Verzamel gevonden spulletjes uit het bos en versier een echt natuur­kunst­werkje. Inspiratie genoeg voor het soort dier na alle verhalen in Mátyás’ waanzinnige reis door het dierenrijk! De workshop wordt gegeven door Het Natuur­lo­kaal. Wat voor dier ga jij maken?

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.