vr 12 april 2024

Dansdagen Haarlem

Dans – Solid High Rollers

Life on a Roll

De Solid High Rollers presenteert hun nieuwe show: Life on a Roll. Deze voorstelling neemt je mee op een reis door tijd en ruimte, waar de wielen van de skates een verhaal vertellen van passie, vrijheid, gelijkheid en de kracht van artistieke expressie.

Over Life on a Roll

Life on a Roll is meer dan alleen een dansvoorstelling; het is een levendig verhaal dat wordt verteld door 8 skaters van Solid High Rollers, hun levensvisie, doordrenkt met de essentie van hiphop, gekruid met de dynamiek van rolleskatedance.

Over Solid Ground Movement

Solid Ground Movement houdt zich al 20 jaar bezig met verbinden, onderwijzen, inspireren en het creëren van hiphopdanstheater. Solid gelooft in de kracht van hiphop als een universele taal die grenzen doorbreekt en communities verenigt. Door middel van educatieve programma's, evenementen, projecten en community building wordt ernaar gestreefd om hiphop te laten bloeien en haar invloed te laten voelen op alle lagen van de samenleving.

Een van de communities binnen Solid is Solid High Rollers. Deze ervaren groep rolleskatedancers brengt niet alleen beweging op wielen, maar creëert ook een unieke vorm van rollerskatedance die ergens over gaat. Met elk optreden vieren ze de fusie van ritme, rollen en creativiteit en brengen ze een unieke, nieuwe dimensie aan de wereld van hiphop.

  • Cast Leloe Wahr, Morena Janga, Suleika Pauli, Reshilla Dixon, Chris Frank, Stefan Seedorf, Randy Latul en Bryan Druiventak

Pay What You Can

De Schuur spant zich in om een toegan­ke­lijk huis voor iedereen te zijn. We proberen zoveel mogelijk drempels tot het theater te verlagen. Daarom werken we bij deze productie voor met Pay What You Can. 

Kies bij het reserveren van je kaarten zelf de prijs die bij jou past, want bij deze pilot van Pay What You Can ben je vrij om te geven wat je kunt missen.

Dansdagen Haarlem

Dans

Dansdagen Haarlem

Van vrijdag 12 t/​m 14 april kan je genieten van de Dansdagen in de Schuur en Stadschouwburg.

ALTIJD MET KORTING CULTUUR BELEVEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Dansdagen Haarlem is een samen­wer­king met Stads­schouw­burg Haarlem en wordt mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het Cultuur­sti­mu­le­rings­fonds, het Cultuur­fonds en gemeente Haarlem. De Cirkel Solo’s worden gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Noord-Holland, in het kader van de impuls​‘Startende makers’.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.