vr 24 maart 2023

Solo Dagen

Woordkunst – Justin Samgar

KARAKTER

Spoken word artist Justin Samgar maakt een inspirerende muzikale reis door zijn eigen veelbewogen leven.

Opgegroeid in een beklemmende sekte waar o.a. huiselijk geweld door de vingers werd gezien, liep Justin al vroeg weg van huis. De gevolgen hiervan waren voor hem een lange louterende weg van verlies, pijn en eenzaamheid. Zoekend naar liefde voor zichzelf en anderen is hij uiteindelijk als artiest en mens sterker uit deze strijd gekomen.

Geïnspireerd door Dante Alighieri neemt hij je mee naar de hel van zijn herinneringen, langs het vagevuur van gevolgen en uiteindelijk naar de hemelse beloningen die deze zoektocht naar liefde hem heeft opgeleverd. De verhalen gaan diep en hebben soms donkere kanten maar geven altijd hoop en zitten vol positieve energie. De zin van het leven, depressies, spiritualiteit, armoede, criminaliteit, huiselijk geweld, ptss, drugs, seksualiteit, liefde, angst. Alles komt voorbij in deze innerlijke reis van Justin die hem uiteindelijk brengt bij de complete onthulling van zijn KARAKTER.

  • Tekst & spel Justin Samgar
  • Regie Stephanie Louwrier
  • Muziek Rui Reis Maia
  • Live muzikanten Deniz Kavafoglu op handpan & Avi Kishna op sarod
  • “Rappen is voor mij net iets te staccato, met spoken word is er meer vrijheid om tekst te laten horen zonder aan regels gebonden te zijn.”

    NRC

Justin Samgar is een pionier in de spoken word scene. Sinds 2009 is hij als woord­kun­ste­naar actief in theaters, op festivals, podia, tv en radio. Voor hem draait spoken word en podi­um­po­ëzie altijd om verbinding en de kracht van het verhaal. Zijn drang om samen met anderen creatief te groeien is terug te vinden in alles wat hij doet. Als spoken word artiest heeft hij een jarenlange podi­um­er­va­ring, ook met muzikanten, producers en ensembles. Van TEDx, Lowlands, en Mysteryland tot Het Concert­ge­bouw, Paradiso en De Kleine Komedie.

Luister nu alvast op Spotify zijn album KARAKTER

Solo Dagen: Ga op avontuur met een dag passe-partout

Tijdens de Solo Dagen ga je op avontuur door de Schuur. Hoeveel tussenstops je maakt, bepaal je zelf. Je koopt een dag passe-partout voor € 30 (Vrienden € 28 | jonger dan 30 jaar € 11) en je laat je verrassen door meerdere solo’s. Het programma is zo samen­ge­steld, dat je er per avond wel drie kunt zien. Er zijn geen losse kaartjes te koop voor de program­ma­on­der­delen. Bekijk hier het complete programma van de Solo Dagen

Genieten hoeft niet op de lege maag: Bestel voor € 20 de Solo Daghap, incl. 1 drankje. (optie wordt geboden tijdens het bestelproces)

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.