Dans

Inleiding ZIEL

Er zijn geen plekken meer voor de inleiding te reserveren.

OVER DE DANSVOORSTELLING ZIEL

In dit nieuwe werk van Conny Janssen staan we midden in het leven, met alle onzekerheden en tegenstellingen die daarbij horen. Kunnen we het leven accepteren zonder verlamd te raken door de uitdagingen die voor ons liggen? Zijn we bereid om risico’s te nemen? Kunnen we ons ook comfortabel voelen als niet alles zich naar onze voornemens en wensen plooit?

Zo is ZIEL een ode aan het leven, met al zijn verrassingen en teleurstellingen, een uiting van de drang om de luiken open te gooien en in het diepe te duiken.


Programma donderdag 15 februari

19:15 - 19:35 uur | Voorprogramma | Grote Zaal
Voorafgaand aan ZIEL zal er om 19:15 uur een gratis toegankelijk voorprogramma plaatsvinden in dezelfde zaal als waar ZIEL om 20:30 uur wordt gespeeld.

Conny Janssen Danst werkt in januari en februari samen met dansers van DanceWorks Velsen. Docent en oud Conny Janssen Danst-danser Laura Costa maakt met 18 jonge dansers van de dansschool uit IJmuiden een korte versie van SO HERE WE ARE NOW. Talenten laten zien hoe zij het materiaal uit deze iconische chore­o­grafie hebben getrans­for­meerd tot een eigen versie.
Dit programma is gratis toegankelijk voor iedereen met een ticket voor ZIEL.


19:45 - 20:15 uur | Inleiding | Bibliotheek
De Inleiding vindt plaats in de bibliotheek van de Schuur en is vol. Er zijn geen tickets meer voor te krijgen.


20:30 - 21:15 uur | ZIEL | Grote Zaal
De voorstelling ZIEL in de Grote Zaal.

Tickets

Er zijn (nog) geen voorstellingen gepland.