Muziektheater Hulp | Schuur

17 april 2024

Muziektheater – Veenfabriek

Klap IIIHULP

De Veenfabriek verkocht vorig jaar negen keer de grote theaterzaal uit met de bejubelde muziekvoorstelling MARIA MARIA MARIA. HELP is onderdeel van het drieluik door Joeri Vos. Na de werelden van de journalistiek in KRANT en internationaal recht in RECHT, duikt Veenfabriek met HULP in de goede bedoelingen van hulpverleners en vrijwilligers.

Over de theatervoorstelling HULP

Een groep vrijwilligers bereidt een benefietavond voor in een buurthuis. Met de beelden van een verwoestende tsunami bij Chili nog op het netvlies, worden handen massaal uit de mouwen gestoken. Iedereen draagt z’n steentje bij: stoelen worden klaargezet, de ingezamelde kleding wordt gesorteerd, het buurtbandje doet een soundcheck en zelfs de lokale BN’er is van de partij. Want alle kleine beetjes helpen. Toch? Gaandeweg de avond slaat goede moed echter om in twijfel: we willen helpen, maar helpt het ook?

  • Tekst Joeri Vos, Teun Smits
  • Regie Joeri Vos
  • Muziek, Spel John van Oostrum, Bastiaan Woltjer, Phi Nguyen, Roland Haufe, Jacobien Elffers, Nimuë Walraven, e.a
  • Website Veenfabriek
Twee mensen houden een cheque vast
Altijd theater ontdekken

Theater ontdekken

Altijd theater ontdekken

Ben jij onder de 30 en wil je vaker theater ontdekken? Speciaal voor iedereen t/​m 29 jaar hebben wij speciale prijzen!

Altijd met korting cultuur beleven in het centrum van Haarlem?

Bij de Schuur ben je 7 dagen per week welkom voor theater, film, woordkunst en nog veel meer. Ben je onder de 30? Dan ga je naar veel voor­stel­lingen voor slechts €11,-. En blijf na afloop vooral eens hangen in ons Schuurcafé!

Speeldata

Wo 17 apr

20:30